Nytpä nähtiin Kotikadulla moni-ilmeinen jakso nimeltä Päivälliset. Aika erilainen jakso kuin edellinen, onneksi kuitenkin parempaan suuntaan.

Mielestäni eilisessä jaksossa Mäkimaiden juttu oli jätetty jotenkin taustalle - se ainakin käsiteltiin pikaisesti ja siirryttiin sitten "tärkeämpiin" teemoihin, niihin suurieleisiin rakkauden kiemuroihin. Mutta kyllä tätä Mäkimaiden touhuilua oli kuitenkin mukava katsella - ei mennyt nyt niin yli kuin joskus on käynyt.

Arvo on niljake - älä Karin usko hänen höpinöitään! Hän on ollut minun inhokkini aivan alusta lähtien - arvasinhan minä, että tällainen mies tämä Arvo Jänis on! Hienoa että asia tuli ilmi.

Päivälliset oli hauskaa katseltavaa. Teemun yhtäkkinen ruoka-intoutuminen sekä Niinan täydellinen toheluus keittiössä nostivat "tunnelman pystyyn" (aivan kuin Uuno Epsanjassa, vm. -85).

Nellan ja Jannen suhteen setviminen oli sitä oikeaa draamaa. Sitä pystyi seuraamaan ja se yllätti. Hienoa.

Minun mielestäni Onni-Mauri-Juuso -rengas on nyt saanut loppunsa. Hieno lopetus.

Mutta samaa ei kyllä voi sanoa Mr. Partasesta. Onko tuollaisia oikeasti Suomessa - tai yleensäkään? Hänhän on jo keski-ikäinen suomalainen, hyvinvointivaltakunnassa kasvanut mies. Onni voitaisiin aivan hyvin kirjoittaa ulos sarjasta tai antaa hänelle vähän "oikean ihmisen ajatuksia" (vrt.kuvallisesti).