Kotikadun 348. jakso nähtiin torstaina. Siinäpä jakso - aika omituinen suoraan sanottuna.

Ohjelmaopas kertoi jaksosta seuraavasti:

"Maailmojen ääriin. Huoli Tuulista ajaa Onnin ja Maurin antamaan Juusolle sukupuolivalistusta. Kareksen mielestä Teemu ei ole oikea mies hänen tyttärelleen. Hessu haluaa palata töihin Bensikselle. Hannes lähtee Viroon etsimään Heiliä."

Eri ihmiset käyttäytyvät eri tavalla sukupuolivalistuksen aikaan, mutta Juuson käyttäytyminen oli aika omituinen. "No drugs, no sex, rock-and-roll". Voi kuinka elämä olisikin noin yksinkertaista! Mutta "sauna-sessiossa" minua hämmästytti kuitenkin erityisesti Onni. Kuinka voi olla kuitenkin aikuinen mies, 52-vuotias (ikä piti käydä tarkistamassa Kotikadun nettisivuilta), ja laukoo juttua tyyliin "kyllä se no sex ja rock-and-roll, mutta mikä se drugs". Käsikirjoittajille voi kyllä esittää kommentin, että voisi kasvattaa Onninkin jo aikuisuuteen!

Kareksen reaktio oli aika ymmärrettävä. Isä suojelee lapsiaan - niin hyvässä kuin pahassakin.

Mutta Hessu alkoi ärsyttää - suoraan sanottuna keittää - viime jaksossa. Oliko hra Pennanen kenties kännissä tai jopa jossain pöllyissä? Vai ihan vain iloinen, kun elämän tuulet puhaltavat raikkaasti? Huh huh.

Tämä taitaa olla ihan tyhmä kysymys (Firman Aija, you are my idol!), mutta mikä se "pystis" on?! Käsikirjoittajat voisivat kyllä selittää neljälle miljoonalle muulle ihmiselle, jotka eivät asu siellä maamme sivistyksen ja kauneuden kehdossa.

Vaan Hannes. Ei hän pysty unohtamaan tätä Heili Reekiä, tätä ihastuttavaa virolaiskampaajaa...